All Phone/Tablets in Adi Nefas

Adi Servis Celularesh

servis celularesh adi ,Shitje dhe blerje celularesh , riparime , dhe pjese te ndryshme per cdo lloj celularesh me cmime te arsyeshme faleminderit .

  • 1